Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Conferentie Industrial Technologies - Creating a smart Europe

22 juni 2016 tot 24 juni 2016

Van 22 tot en met 24 juni 2016 vindt in Amsterdam de Europese conferentie Industrial Technologies 2016 plaats. Als één van de organiserende partijen nodigen wij u graag uit voor deze driedaagse conferentie. Industrial Technologies 2016 brengt onderzoekers, industrie, onderwijs, financierders en beleidsmakers van de Europese maak- en procesindustrie samen. Samen stellen zij prioriteiten vast die nodig zijn om het Europese industriële ecosysteem te versterken. Om zo van Europa een Smart Europa te maken.

Tijdens de conferentie zijn er presentaties waarin bedrijven en onderzoeksinstellingen hun visie geven op de toekomst van een Smart Europa. Raak geïnspireerd door keynotespeakers als Peter Wennink, President en CEO van ASML of Carlos Moedas, Europees Commissaris Research, Science en Innovation bij de Europese Commissie. Zij vertellen naast andere keynotespeakers hun visie op hoe industriële innovatie kan bijdragen aan economische groei, het creëren van banen en het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen.

 

Programma

De conferentie bevat (interactieve) lezingen & workshops. Daarnaast zijn er demonstraties van industriële toepassingen van nieuwe technologieën, worden er postersessies en presentaties van onderzoeksresultaten, lopende onderzoeken en innovatieve projecten gehouden. Voor een uitgebreid programmaoverzicht verwijzen wij u graag naar de conferentiesite.

 

Site Visits en Conference Dinner

Naast het officiële programma worden er op vrijdag 24 juni ook site visits georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Het site visit programma stelt u in de gelegenheid om ondermeer TATA STEEL, Qu tech, Solliance, MESA+, Philips Drachten, NLR Netherlands Aerospace of Science Park Amsterdam te bezoeken.

Daarnaast is er ook de gelegenheid om informeel te netwerken op donderdagavond 23 juni tijdens het “Conference Dinner” in restaurant Strand Zuid wat direct ligt naast de RAI.

Heeft u nieuwe ideeën voor een smarter Europa en wilt u deze delen met een internationaal gezelschap? Maak dan deel uit van deze conferentie en maak de juiste verbinding!

 

Waar

RAI Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

 

Aanmelden

Meld u hier aan. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.

 

Meer informatie

Bezoek www.industrialtechnologies2016.eu! voor meer informatie over de conferentie.
Bij eventuele vragen kunt u via www.industrialtechnologies2016.eu/contact contactgegevens vinden van de centrale organisatie.


Graag tot ziens van 22 tot en met 24 juni 2016!