Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Innovation Expo 14 april 2016

14 april 2016 tot 15 april 2016
Innovation Expo 14 april 2016

Op donderdag 14 april vindt de 6e editie van de Innovation Expo plaats, het grootste Nederlandse innovatie-evenement, waar 4000 ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers elkaar ontmoeten.

 De Innovation Expo 2016 zet Nederland tijdens het Nederlands EU-voorzitterschap internationaal op de kaart als Sustainable Urban Delta. Nederland wil als innovatieve proeftuin zijn kennis delen met de wereldwijd groeiende megasteden. Het gaat om oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, uitputting van grondstoffen, voedselzekerheid en vergrijzing.

Ruim 200 exposanten laten op 14 april rondom het Eye in Amsterdam-Noord zien wat Nederland als Sustainable Urban Delta in huis heeft. Premier Rutte doet de aftrap voor 15 bijeenkomsten rond Building the City, Connecting People en Healthy Living. Sprekers zijn onder andere: Sokwoo Rhee, Martijn Aslander en Eva Gladek. Ook bezoeken alle EU ministers van Transport en van Milieu en verschillende buitenlandse delegaties die dag de expo. Er komen nieuwe Green Deals en de winnaars van de Challenge Stad van de Toekomst worden bekendgemaakt.

Meld jij hier aan. Op 8 maart verneem jij van ons of jouw deelname is gehonoreerd en je definitief toegang krijgt tot de Innovation Expo 2016 op 14 april. Vanaf dat moment is inschrijving voor de sessies en workshops mogelijk.

 

Kom, verrijk en deel uw kennis op 14 april!