Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Open Days - Brussel

10 oktober 2016 tot 11 oktober 2016
Save the date

Van 10 tot en met 13 oktober vindt in Brussel de European Week of Regions and Cities plaats, ook wel bekend als de Open Days. De Open Days zijn het grootste evenement in Europa voor regio’s en vindt jaarlijks plaats.

 

Bestuurders en medewerkers van provincies en gemeenten, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisatiesDe provincies en gemeenten van Noord-Nederland organiseren op 10 en 11 oktober een parallel programma naast de European Week of Regions and Cities: ’de 24 uur van het Noorden’. Op de maandagavond wordt het programma afgetrapt met een Innovatiefestival. Hier laten Noord-Nederlandse ondernemers hun innovatieve producten zien. Verder wordt er een keynote speech verzorgd over regiobranding door professor Mihalis Kavaratzis, een begrip op het gebied van regiobranding.

 

Programma


Op de dinsdag en woensdag wordt er een groot aantal workshops met uiteenlopende thema’s georganiseerd. Er wordt ook door Noord-Nederland in een breed aantal workshops voorzien. De workshops uit het officiële programma kunt u hier vinden. De inschrijving voor zowel het noordelijk programma als de officiële workshops van de Open Days is inmiddels geopend. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan Opendays2016@provinciegroningen.nl.