Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Informatie voor deelnemers

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei vindt de zevende editie van de Europa om de hoek Kijkdagen plaats. Tijdens deze dagen willen we zo veel mogelijk mensen laten zien wat er  - bij hen om de hoek - allemaal gebeurt met Europees geld. Wordt jouw project deels met Europees geld gefinancierd? De Kijkdagen bieden jou een ideaal platform om jouw project, werkzaamheden en resultaten aan iedereen te laten zien.

 

Toolkit        

Jouw project in de aanloop naar de Kijkdagen optimaal promoten? Dat kan door gebruik te maken van de verschillende adviezen en communicatiemiddelen in deze toolkit. Je kunt de onderdelen uit de toolkit opslaan door met de rechtermuisknop op de link te klikken en te kiezen voor 'Opslaan als'.

Tips & tricks


Persbericht 


Video 


Visuele uitingen 


Enquête 


Sociale media: #EUkijk2017

Ook dit jaar zullen wij weer volop gebruik maken van de verschillende sociale media. Wil je meeliften op de landelijke promotiecampagne van de Europa om de hoek Kijkdagen? Dat kan gemakkelijk door de verschillende sociale media-kanalen van Europa om de hoek te volgen en hierop actief te zijn. Lees, reageer en deel de berichten, foto's en video's die worden geplaatst op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Volg, like en share via:

Twitter: www.twitter.com/europaomdehoek  
Facebook: www.facebook.com/europaomdehoek
YouTube: www.youtube.com/europaomdehoek
Instagram: http://instagram.com/eukijkdagen
LinkedIn: www.linkedin.com/company/europa-om-de-hoek


Gebruik altijd de hashtag #EUkijk2017