Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Informatie voor deelnemers

Heeft jouw  project Europees geld ontvangen? Ben jij trots op jouw project en laat je dit graag zien? Organiseer dan een kijkdag ! Ook kun je meeliften met grotere evenementen (zoals het weekend van de wetenschap). Laat mensen zien wat er  - bij hen om de hoek - allemaal gebeurt met Europees geld. Deze 'Kijkdagen' bieden jou een ideaal platform om jouw project, werkzaamheden en resultaten aan iedereen te laten zien.

 

Promoot je project! 

Leuk! Je hebt besloten om een Kijkdag te organiseren. Wil je jouw project in de aanloop naar de kijkdag optimaal promoten om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen? Op deze pagina stellen wij diverse promotiemiddelen via onze Toolkit beschikbaar. Je kunt de onderdelen uit de toolkit opslaan door met de rechtermuisknop op de link te klikken en te kiezen voor 'Opslaan als'.

 

Toolkit        

Flyer


Poster


Roll up 


Online banner 


Logo Europa om de hoek

 

Tafelvlaggetje

 
Europa om de hoek Vlag


Video

 

 

Sociale media

Ook dit jaar zullen wij weer volop gebruik maken van de verschillende sociale media. Wil je meeliften op de landelijke promotiecampagne van de Europa om de hoek Kijkdagen? Dat kan gemakkelijk door de verschillende sociale media-kanalen van Europa om de hoek te volgen en hierop actief te zijn. Lees, reageer en deel de berichten, foto's en video's die worden geplaatst op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Volg, like en share via:

Twitter: www.twitter.com/europaomdehoek  
Facebook: www.facebook.com/europaomdehoek
YouTube: www.youtube.com/europaomdehoek
Instagram: http://instagram.com/eukijkdagen
LinkedIn: www.linkedin.com/company/europa-om-de-hoek


Gebruik altijd de hashtag #EodH