Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Autonomous Vehicle Inspection System (AVIS)

Looptijd: van 1 oktober 2020 tot 31 december 2022


Het project ‘Autonomous Vehicle Inspection System (AVIS)’ ontwikkelt een volledig digitaal schaderapport voor voertuigen.

Bij schade wordt de staat van het voertuig nu nog fysiek vastgesteld en gerapporteerd ondersteund met geautomatiseerde fotografie. Met dit project wordt de schade-inspectie volledig geautomatiseerd. Hiervoor wordt de software voor voertuig fotografie uitgebreid met robotica, speciale verlichting, stereo-fotografie, 3D-scanners, laagdiktemeters, vision-technologie en andere sensortechnologie. De gegevens die hieruit voortkomen worden vervolgens geanalyseerd met behulp van Artificial Intelligence (AI). Het volledig digitale schaderapport kan in 3D-vorm worden gedeeld met klanten.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen