Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Beweegtuin voor Ouderen

Looptijd: van 1 januari 2007 tot 31 december 2013

Beweegtuin voor ouderen bestaande uit 1 multifunctioneel toestel waarop allerlei oefeningen gedaan kunnen worden en zes "fitnesstoestellen" voor ouderen. Wekelijks volgen ouderen onder begeleiding van MBVO-trainers (Meer Bewegen Voor Ouderen) in de buitenlucht samen een gevarieerd beweegprogramma op maat. Olga Commandeur van "Heel Nederland in Beweging" heeft de beweegtuin op 2e Paasdag feestelijk geopend.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen