Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Bionic Technology

Looptijd: van tot

 

Bionic Technology constateert een stijgende vraag naar innovaties op het gebied van zonnecelefficiëntie. Desondanks blijft de ontwikkeling van efficiëntere zonnecellen een traag proces en zodoende is er een gat in de markt ontstaan. Wij zien hier, als koploper in nanocoatings, een buitengewone kans liggen in de ontwikkeling van een coating die door zijn licht-versterkende eigenschappen een hoger rendement in zonnecellen kan opwekken. Daarnaast kunnen wij deze eigenschappen combineren met de 'easy-to-clean' water- en stofafstotende coatings die wij nu al op de markt hebben, om zo een 2-in-1 duurzaam product aan te bieden dat de praktische efficiëntielimieten van zonnecellen overkomt. Wij geloven dat dit 'unique selling point' het gat in de markt kan opvullen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen