Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Brain Integrated Cognitive Improvement (BICI) Platform

Looptijd: van 1 januari 2013 tot 10 mei 2015
Plattegrond van de locatie van het project

Dezzel Media ontwikkelt online breinspellen die bijdragen aan het actief houden van de hersenen. Een belangrijk aspect bij gezond ouder worden. Voor het BICI project heeft Dezzel Media subsidie ontvangen vanuit de TMI regeling. Bekijk de film die Omroep Flevoland heeft gemaakt over Dezzel Media, in het kader van een serie programma's over Europa Werkt:          

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen