Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Bruggenseweg 15 Deurne

Looptijd: van 1 november 2017 tot 1 april 2018
Plattegrond van de locatie van het project

Hallo
Wij hebben een agrarisch bedrijf gehad op de Bruggenseweg 15 in Deurne.
In 2002 zijn wij gestopt met het bedrijf en hebben de stallen gesloopt. Ons bestemming is nu nog steeds agrarisch, terwijl wij geen agrarische activiteiten meer uitoefenen op het bedrijf. De eigenaar is in 2003 gestart met een metsel en timmerbedrijf op deze locatie. Op het perceel staat een woonhuis, loods, en een woonruimte die eerst voor in de stal zat. Deze ruimte is behouden omdat de ouders van de eigenaar in dit pand wonen. Wij willen graag onze agrarische bestemming omzetten in de bestemming Bedrijf voor de metsel en timmeractiviteiten van de eigenaar.
Hier kan dan het woonhuis en de loods onder vallen
Voor het pand waar de ouder nu nog in woont willen we graag de bestemming recreatie aanvragen, om hier in de toekomst een b&b te kunnen beginnen. We wonen namelijk in een erg recreatief gebied.
Voor deze plannen willen we graag gebruik maken van de voucher vrijgekomen agrarische bedrijfslocaties. Wij hopen op een positieve reactie
Martien Bankers
Bruggenseweg 15
5752sc Deurne
0493-319498
06-20745157

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

Wil je meer weten over coole dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!

raak geïnspireerd bekijk de fondsen