Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Business case Nectar

Looptijd: van 1 augustus 2015 tot 31 januari 2016
Plattegrond van de locatie van het project

Nectar ontwikkelt professionele 3D printers die weerstand in het creatieve proces op een innovatieve manier weg nemen. Nectar heeft de ambitie om marktleider in deze markt te worden: het eerste echte 3D Printer merk. Nectar werkt samen met ontwikkel- en productiepartners om te zorgen dat er op grote schaal herhaalbare kwaliteit geproduceerd kan worden. Solide machines die jaren mee gaan en stabiel blijven. Daarnaast wil Nectar een dirigerende rol innemen in haar samenwerking met een breed scala aan kennispartners. De business case die in dit project wordt ontwikkeld heeft dan ook tot doel de lijnen uit te zetten voor de succesvolle bredere marktintroductie van de producten van Nectar en het overtuigen van financiers voor het aantrekken van vreemd vermogen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie.

raak geïnspireerd bekijk de fondsen