Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Cloudtranslation platform

Looptijd: van 2016-03-02 tot 2017-03-01
Plattegrond van de locatie van het project

Vertaalbureau Perfect gaat samen met Label305 een ‘crowd translation’-platform ontwikkelen waarbij het mogelijk wordt om gebruikers internationaal te laten samenwerken aan het vertalen van teksten. Met het platform kan een opdrachtgever online een te vertalen document insturen. Vertalers hebben dan de mogelijkheid om de tekst direct te vertalen in de Cloud. Tijdens en na het vertalen hebben zogenoemde revisors de mogelijkheid de vertaalde tekst te controleren en te verbeteren teneinde tot de perfect vertaalde tekst te komen. Vertalers en revisors worden beloond en beoordeeld op basis van kwaliteit. Alle juiste vertalingen en verbeteringen worden met geld en positieve scores beloond. Een hogere ranking betekent een betere beloning voor vertaal- en revisorwerk. Vertaal- en verbeterfouten beperkt de beloning en zorgt voor negatieve scores. Met het algoritme kan geautomatiseerd worden (voor)vertaald, waarna op de vertalingen door de vertalers revisies worden uitgevoerd. Dit zelflerende algoritme zal uit zichzelf ‘slimmer’ worden en zo met name het revisieproces en de beoordeling van revisors gaan perfectioneren.

Wist je dat

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie:

raak geïnspireerd bekijk de fondsen