Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Connectr energy innovation lab

Looptijd: van 1 april 2021 tot 31 december 2023


Dit project richt zich op de realisatie van het Connectr Energy Innovation Lab op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Het wordt een aantrekkelijke omgeving waarin spelers in het energy cluster fysiek samenwerken en elkaars groei versnellen.

Voor startups en scale-ups is er nu gebrek aan goede en betaalbare vestigingslocaties. Met het gezamenlijk huisvesten en faciliteren van lab- en test faciliteiten voor startups en scale-ups, mkb en grootbedrijf, maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijs wordt de samenwerking bevorderd. Door deze toegang tot kennis, menselijk kapitaal en netwerken en zo te zorgen voor dynamiek en groei van het energy cluster kan de regio een bijdrage leveren aan de wereldwijde verduurzamingsopgave.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen