Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

De Groene Schuur levert Beleving van zaad tot eten!

Looptijd: van 1 januari 2007 tot 25 april 2010

De Groene Schuur is een kwekerij van tropisch groenten, vergeten groenten, pepers en pompoenen. Daarbij is een streekwinkel gevestigd. Binnen de kwekerij in de tuinbouwkas is het project ‘Beleving van zaad tot eten’ gerealiseerd. Een kruiden-wandeltuin die bestaat uit een Tropische wandeltuin met daarbij een grote, modern geoutilleerde kookstudio. Hier worden kookworkshops, excursies, kookcursussen, lezingen en andere arrangementen gehouden. Inmiddels hebben wij een nieuwe site gelanceerd www.kokenindekas.nl.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen