Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

De ontwikkeling van een business case voor SoundInsight B.V.

Looptijd: van 1 juni 2015 tot 31 oktober 2015
Plattegrond van de locatie van het project


In dit project  wordt een nieuwe business case ontwikkeld  voor het op de markt zetten van de uit wetenschappelijk onderzoek resulterende sound probe van SoundInsight B.V..

De sound probe is een disruptieve, technologisch gedreven innovatie op het gebied van akoestische meetapparatuur. Deze innovatie biedt grote voordelen in high tech marktsegmenten zoals automotive, luchtvaart, en consumentenelektronica. Het doel van dit project is het ontwerpen, valideren en ontwikkelen van commercieel aantrekkelijke business case waarmee deze smart probe vermarkt kan worden.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen