Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Dutch Seafood at Chinese Fingertips

Looptijd: van 16 december 2016 tot 31 december 2019

Het project `Dutch Seafood at Chinese Fingertips’ heeft als hoofddoel om de afzet van Noordzeevissoorten, zoals schol en tong in China te bevorderen. De e-commerce ontwikkelingen in China vormen een unieke kans voor de Nederlandse visserijketen om een gigantische markt aan te boren en de afzet van duurzame vis, zoals schol en tong enorm te vergroten.

De projectstappen bestaan uit marktonderzoek en een pilotproject in Beijing en Shanghai. Deze twee steden dienen als springplank voor de rest van China. Na afloop van het project is er een nieuwe afzetmarkt ontstaan en voldoende expertise opgebouwd met de e-commerce afzetmogelijkheden in China. Ook wordt er promotie gemaakt voor vis uit de Noordzee. De resultaten worden met de visserijketen gedeeld aan de hand van een seminar en aan de hand van het overleg met de Producentenorganisaties (PO).

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen