Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Duurzame spuitstraat

Looptijd: van 1 september 2017 tot 30 juni 2019
Plattegrond van de locatie van het project

Binnen de groep van Munsters Exploitatie B.V. worden verschillende activiteiten verricht. Sinds 35 jaar is Auto- & Truckschade Munsters B.V., onderdeel van de groep, een belangrijke speler op het gebied van schadeherstel en spuitwerkzaamheden.
Het bedrijf is voornemens een spuit- en droogcabine te ontwikkelen voor het realiseren van een, grotendeels, geautomatiseerde spuitstraat voor het spuiten van trailers zonder VOS uitstoot naar buiten en CO2 neutraal.
Door de te realiseren innovatie met betrekking tot de spuit- en droogcabine in combinatie met de innovatie van de spuitautomaat en de innovatie van de schuurautomaat kan het complete spuitproces ingericht worden.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen