Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

E-ASSYST & wearable programmering

Looptijd: van 1 april 2015 tot 31 december 2015
Plattegrond van de locatie van het project

E-ASSYST is software ter ondersteuning van de behandeling van een kansspelverslaving. Een kansspelverslaafde heeft 1x in de week een behandeling en in de tijd tussen deze wekelijkse behandelingen is hij/zij op zichzelf aangewezen. Dit is voedingsbodem voor een hoog terugvalpercentage. Mobiele applicaties worden amper gebruikt in de verslavingszorg. E-ASSYST biedt een kansspelverslaafde met een mobiele applicatie de mogelijkheid om: op enkele door de app getriggerde momenten vragenlijsten in te vullen, waarmee de kans op een terugval berekend wordt.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen