Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Efficiente en kwaliteitsverbetering sorteerlijn voor platvis (schol)

Looptijd: van 1 september 2017 tot 31 december 2019

De potentiële capaciteit om 60 ton schol per uur te verwerken van de huidige sorteermachine bij Visveiling Urk wordt op dit moment slechts voor de helft gerealiseerd. Voor de aan- en afvoer van de sorteerlijn zijn nieuwe technische innovaties nodig waarmee de gevraagde capaciteit wel gehaald kan worden.

De hoofddoelstelling van het project is om het rendement van de sorteermachine voor platvis te verhogen van 30 ton per uur naar 60 ton per uur. Om deze hoofddoelstelling te kunnen behalen zijn de volgende subdoelstellingen door de aanvrager geformuleerd:

1. overgang volledige verwerking van vis in tubs van 400 kg i.p.v. kisten;

2. herontwikkelen input van de sorteerlijn;

3. herontwikkelen output van de sorteerlijn;

4. validatie van huidige output resultaten en gerealiseerde output resultaten, zowel technisch als economisch.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen