Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Haalbaarheidsstudie verwisselbare chips

Looptijd: van 1 juni 2015 tot 27 mei 2016
Plattegrond van de locatie van het project

Het bedrijf ontwikkelt technologie (biochemische sensoren) gebaseerd op de platformtechnologie TriPleX™. De USP van deze technologie is dat het uiteindelijk (technologisch en economisch) haalbaar is de kleinst mogelijke omvang te bereiken van een geïntegreerde (silicium)-chip, die toegepast kan worden in portable standalone diagnostische apparatuur. Omdat Biovolt de sensoren verwisselbaar wil kunnen maken moet het huidige ontwerp van de chip zodanig worden aangepast dat het assembleren van de ring resonator met glas fibres overbodig wordt. De glas fibres, die zorg dragen voor aanvoer van het licht en afvoer van het meetsignaal, worden dan geplaatst in een vaste houder waarin de chip in en uit kan worden gehaald.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen