Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Health Valley Nijmegen

Looptijd: van 1 januari 2008 tot 30 april 2012
health


Health Valley is één van de pijlers van ‘Triangle’Oost-Nederland, het gezamenlijke innovatiebeleid van de provincies Gelderland en Overijssel.

Dit samenwerkingsverband koppelt kansen en kennis in de biomedische- en zorgsector. Health Valley is een netwerkorganisatie gebouwd rond de Radboud Universiteit van Nijmegen, waarbij innovatie in de gezondheid centraal staat. De uitvoering van de projecten van Health Valley is in handen van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland (Oost NV) en Syntens. Health Valley is mogelijk gemaakt door bijdragen van de Europese Unie, Provincie Gelderland, UMC St Radboud, en de gemeenten Arnhem en Nijmegen. Health Valley kan rekenen op een bijdrage van 1,7 miljoen euro in het kader van GO.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen