Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Herinrichting Oostvaardersveld

Looptijd: van 1 januari 2014 tot 1 april 2015

Het doel van de herinrichting van het Oostvaardersveld is het leefgebied van planten en dieren in de Oostvaardersplassen en de afwisseling in het gebied te vergroten. Daarnaast krijgen wandelaars, fietsers en andere bezoekers meer mogelijkheden om van de natuur en rust te genieten. Nu de werkzaamheden zijn afgerond mag de natuur het weer gaan overnemen. Er worden al leplaars waargenomen en ook de zeldzame steltkluut is gezien. De waterpartijen met flauw aflopende oevers bieden straks volop mogelijkheden voor allerlei plant- en diersoorten.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen