Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Humeca - ontwikkeling plisseermachine

Looptijd: van 24 augustus 2015 tot 1 augustus 2016
Plattegrond van de locatie van het project

Humeca BV is leverancier van hoogwaardige medische apparatuur voor het behandelen van brandwonden. Voor de behandeling van brandwond patiënten met een hoge mate van 3e graads brandwonden is Humeca wereldwijd de enige leverancier van de MEEK-techniek; zowel de machine als de disposable MEEK plissees. Om te kunnen voorzien aan de huidige vraag vanuit de markt zal er een experimentele ontwikkeling worden opgestart waarmee een nieuw concept zal worden ontwikkeld om disposable plissees te produceren. Dit zal worden gevalideerd en uitgewerkt zal worden tot een productie machine. Aanvraag betreft een experimentele ontwikkeling gericht op algemene innovatie.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen