Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

In Zweeloo maken we Eva van zetmeel

Looptijd: van 27 juni 2016 tot 2 september 2017

Eva van Zweeloo maakt een installatie van biopolymeren dat in het dal van de Aalderstroom wordt geplaatst. Het is een moderne weergave van een schilderij van Max Liebermann dat in 1883 gemaakt heeft. Binnen in het standbeeld zijn andere kunstwerken te zien die in en om het dorp Zweeloo gemaakt zijn. Naast de kunst zelf besteedt het project ook aandacht aan educatie en is het een aanjager voor milieuvriendelijke (en lokale) innovatie in bouwmaterialen.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen