Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Incubator Zeeland - DOK41

Looptijd: van 1 september 2010 tot 31 december 2014

Broedplaats voor innovatief ondernemerstalent!Als broedplaats biedt DOK41 de juiste omgeving om startende innovatieve en creatieve bedrijven tot succesvolle ondernemingen te laten uitgroeien. Bij DOK41, gelegen op Kenniswerf in Vlissingen kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven, intermediairs en kennisinstellingen. Ondernemen binnen de broedplaats DOK41 biedt veel voordelen voor startende ondernemers. Samen met andere startende ondernemers onder één dak werken zorgt er bijvoorbeeld voor dat ondernemers gemakkelijk(er) van elkaar kunnen leren en elkaars activiteiten kunnen versterken. Dit leidt tot nieuwe projectideeën en het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten.DOK41 biedt ondernemers inspirerende huisvesting tegen gunstige tarieven met daar omheen een aantal diensten op maat die ondernemers op zoveel mogelijk punten kunnen ondersteunen, zoals toegang tot een sterk netwerk, moderne faciliteiten zoals glasvezel internet, publiciteit, coaching, themabijeenkomsten en persoonlijke spreekuren en begeleiding naar financiering. Of je nu zoekt naar een laagdrempelige flexwerkplek, kantoor of productieruimte, bij DOK41 sta je er niet alleen voor. Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je jouw bedrijf naar een hoger plan kunt tillen? Ga dan voor meer informatie naar de website.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen