Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

INGE3

Looptijd: van 1 september 2020 tot 30 juni 2023


Het INGE3 project wil een compleet en snel beeld geven van het mentaal welbevinden van personen. Hiervoor worden de mogelijkheden van een draagbare tracker, dataplatform en persoonlijk dashboard onderzocht. Met behulp van fysiologische metingen geeft dit inzicht in gezondheid en mentaal welbevinden van de gebruiker.

Nieuw aan dit project is de mogelijkheid tot persoonlijke of doelgroepgerichte metingen met een dashboard. Hiermee kunnen meer relevante data en analyses worden gemaakt dan die normaal uitleesbaar zijn bij een standaard (fitness)tracker. Vertrekpunt vormt het verzamelen van ruwe data vanuit de ‘draagbare tracker’. Deze tracker meet naast informatie over beweging en hartslag nu ook huidtemperatuur en huidgeleiding om meer te kunnen zeggen over het mentaal welbevinden van de gebruiker. Voordeel is dat patiënten niet alleen tijdens een afspraak worden gevolgd, maar dat dit doorlopend kan.

Professionele markt

Bestaande en nieuwe klanten in de professionele markt zoals de farmaceutische industrie, ondernemers in preventieve gezondheid, ARBO-diensten, Zorgverzekeraars en het Zorgnetwerk krijgen met de tracker veel extra informatie. Dit maakt vroegtijdige risicosignalering mogelijk op basis van leefstijl en kunnen gedragsinterventies worden ontwikkeld, gevolgd en geëvalueerd.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen