Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Inhuren externe adviseur tbv haalbaarheidsstudie naar tech toepassing vacum sublimeertechn

Looptijd: van 9 maart 2009 tot 31 december 2010
Plattegrond van de locatie van het project

De huidige productiemethode van informatiedragers van ISG maakt gebruik van zelfklevende foliematerialen of zeefdruk voorzien van een beschermende coating. deze productiewijze heeft in praktijk nogal wat nadelen en komt zeker voor verbetering in aanmerking. Vacuüm subliem een is een techiek waarbij de nadelen van het huidige productieproces niet aanwezig zijn. Daarbij biedt de techniek nog verdere voordelen. Met een positief eindresultaat van de studie zal de sublimeertechniek worden geïmplementeerd grotendeels als vervanging van de huidige bestaande productiemethoden.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen