Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

KMS600

Looptijd: van 12 augustus 2009 tot 31 januari 2012
Plattegrond van de locatie van het project

Het ontwikkelen en vervaardigen van een kantelende thermovormmachine op basis van een nieuw en innovatief elektromechanisch aandrijfprincipe, de KMS600, waarmee productiekosten worden verlaagd, productiesnelheid verhoogd en productie flexibiliteit vergroot en waarmee zodoende de concurrentiepositie van Meaf Machines B.V. wordt versterkt. De doelgroep van dit project zijn kunststofverwerkende fabrieken in met name de voedingsmiddelen verpakkende industrie. MEAF richt zich hierbij zowel op verder weg gelegen regio's als het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Midden- en Zuid Amerika, Rusland en Afrika, maar ook gebieden dichterbij als de Balkan en West-Europa.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie.

raak geïnspireerd bekijk de fondsen