Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Kunstfactor

Looptijd: van 1 mei 2008 tot 31 december 2008

Kunstfactor is een bundeling van koepelorganisaties voor de amateurkunst. Dit sectorinstituut wil zich vestigen in de historische binnenstad van de stad Utrecht. De subsidie is voor de verbouwing van een monumentaal kantoorpand dat Kunstfactor zal betrekken voor een periode van minimaal 10 jaar. Door deze verbouwing kan Kunstfactor zich vestigen binnen de gemeente Utrecht. De komst van Kunstfactor levert een bijdrage aan de ambities van de gemeente Utrecht op het gebied van kunst en cultuur. Dit doet de Kunstfactor onder andere door culturele activiteiten te organiseren.

Kunstfactor wil zich ontwikkelen tot het kennis- en expertisecentrum op het gebied van amateurkunst in Nederland, wat ook aansluit bij de doelen van de gemeente Utrecht op het gebied van kennisontwikkeling.

Samenwerking tussen : Stichting Kunstfactor.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen