Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Lighthouse Labs @ Perron038

Looptijd: van 1 april 2022 tot 30 september 2023


Perron038 is een open innovatiecentrum waar bedrijven en kennisinstellingen -technici en studenten- elkaar ontmoeten voor kennisdeling en kennisontwikkeling en om technologische innovatie mogelijk te maken in de hightech maakindustrie.

Perron038 gaat nu 5 laboratoria inrichten met de nieuwste technieken voor regionale maakindustrie. Hier kunnen mkb-bedrijven laagdrempelig verkennen en onderzoeken hoe dit past in hun eigen productontwikkeling en/of productieproces. Met dit project worden de volgende laboratoria ontwikkeld: Robotics & Logistics Lab (robots en andere logistieke oplossingen), Additive Manufacturing Lab (3d printen), Artificial Intelligence Lab (verzamelen en analyse van data), Vision & Optics Lab (cameratechnologie) en het Flex Factory of the Future Lab (simuleren en testen van productieprocessen)..

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen