Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Marketing- en verkoopstrategie innovatieve kunststof coatings

Looptijd: van 1 juli 15 tot 1 juli 16
Plattegrond van de locatie van het project

Deco Coating Industrie B.V. (DCI) ontwikkelt één- en tweecomponenten kunststofcoatings voor nieuwe en bestaande toepassingen, met als bijzonder kenmerk dat deze ofwel in het geheel geen V.O.S. (Vluchtige Organische Stoffen) bevatten, dan wel watergedragen en V.O.S. arm zijn, d.w.z. ver onder de norm van 100 gram per liter voor vloercoatings. Dit zijn nieuwe milieuvriendelijke en duurzame producten, beschikbaar voor de markt, voor toepassingen waarvoor op dit moment geen andere alternatieve of milieuvriendelijke, duurzame producten verkrijgbaar zijn. Het zijn over het algemeen producten voor min of meer niche-oplossingen, waar grote producenten, uit volumeoverwegingen, niet of nauwelijks energie in stoppen voor de ontwikkeling hiervan. Toch is voor deze producten naar verwachting een relevante vraag in de markt, temeer daar de toepassing van duurzame producten steeds meer een “must” wordt.

Wist je dat

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie:

raak geïnspireerd bekijk de fondsen