Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Multifunctionele sportaccommodatie Luttenberg

Looptijd: van 1 januari 2007 tot 31 december 2009

“In 2005 wilden we de kantine en de kleedkamers van SDOL  in Luttenberg  eigenlijk een opknapbeurt geven. Maar de gymzaal was ook afgeschreven, dus er ontstonden ideeën voor iets nieuws. En zo liepen de plannen uit de hand. Het werd een gloednieuwe sportaccommodatie met kleedkamers, vergaderruimtes, en een sporthal. Vier jaar geleden gebouwd voor en door Luttenbergers. Bouw en beheer is volledig in handen van vrijwilligers uit Luttenberg.’’ Dat was de basis. De nieuwe sporthal. ,,Het was een particulier initiatief om een nieuwe sportaccommodatie te bouwen. De Luttenbergers hebben zelf veel geld bijeen gebracht en dit werd aangevuld door Europese subsidie via Leader. Zo zien we ook dat in Luttenberg Europa toch ook bij ons om de hoek ligt.”

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen