Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

NIOF2010 aanvullende financiering

Looptijd: van 1 april 2011 tot 1 juli 2015
Plattegrond van de locatie van het project

Projectomschrijving Ophoging van het budget van de NIOF-regeling ondergebracht in een apart project. Dit is een vervolg op de voorgaande NIOF-regelingen, met projectnummers 002 en 003. Een deel van het budget van de IPR en HRM is overgeheveld naar dit project. Dit omdat er erg veel vraag is naar de NIOF en de HRM en IPR achterblijven bij de oorspronkelijke verwachtingen. Doel van het project Het doel van het project is middels het verstrekken van premies verhogen van het kennisniveau, innovatiekracht en marktvergroting van het MKB en daarmee te komen tot een versterking van de economische structuur van Noord-Nederland. Verdere gegevens van uw project zijn opgenomen in de bijlagen die onderdeel zijn van deze beschikking.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen