Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Ontwikkeling Mycarbuddy.nl

Looptijd: van 1 juli 2015 tot 31 december 2015
Plattegrond van de locatie van het project

Deze internetdienst is een nieuw, innovatief, interactief autokostenbeheersysteem waarbij particulieren tweedehandsauto’s kunnen aanschaffen en rijden tegen een vast maandelijks tarief (incl. alle operationele kosten zoals verzekering, reparatie, onderhoud, banden, pechhulp en garantie, in feite dus een lease-model voor gebruikte auto’s met het verschil dat bij dit concept de klant daadwerkelijk eigenaar is van het voertuig. Hiervoor wordt een online-platform ontwikkeld dat door verschillende gebruikersgroepen (afnemers, leveranciers, beheerders), met eigen – afwijkende – autorisaties afzonderlijk en in verbinding met elkaar gebruikt kan worden. In het verlengde van MyCSP is het idee ontstaan om aanvullende proposities te ontwikkelen die relevant en interessant zijn voor de diverse gebruikersgroepen. Mycarbuddy.nl richt zich daarbij specifiek op de autobezitter. Daarvoor moet een geheel nieuw community platform worden ontwikkeld, dat aansluit op de verschillende databases en functionaliteiten van MyCSP en ook met andere bronnen moet kunnen communiceren. Het nieuwe platform zal diverse functionaliteiten hebben; naast een social media component wordt er tevens een business network ontwikkeld met functies als sharing, finance, trading en sales.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen