Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Ontwikkeling Mycarbuddy.nl

Looptijd: van 1 juli 15 tot 31 december 15
Plattegrond van de locatie van het project

Car Service Plan legt zich toe op de ontwikkeling en exploitatie van online diensten binnen de automotive sector. De ontwikkeling van MyCSP is in volle gang. Deze internetdienst is een nieuw, innovatief, interactief autokostenbeheersysteem waarbij particulieren tweedehandsauto’s kunnen aanschaffen en rijden tegen een vast maandelijks tarief (incl. alle operationele kosten zoals verzekering, reparatie, onderhoud, banden, pechhulp en garantie, in feite dus een lease-model voor gebruikte auto’s met het verschil dat bij dit concept de klant daadwerkelijk eigenaar is van het voertuig. Hiervoor wordt een online-platform ontwikkeld dat door verschillende gebruikersgroepen (afnemers, leveranciers, beheerders), met eigen – afwijkende – autorisaties afzonderlijk en in verbinding met elkaar gebruikt kan worden.

In het verlengde van MyCSP is het idee ontstaan om aanvullende proposities te ontwikkelen die relevant en interessant zijn voor de diverse gebruikersgroepen. Mycarbuddy.nl richt zich daarbij specifiek op de autobezitter. Daarvoor moet een geheel nieuw community platform worden ontwikkeld, dat aansluit op de verschillende databases en functionaliteiten van MyCSP en ook met andere bronnen moet kunnen communiceren. Het nieuwe platform zal diverse functionaliteiten hebben; naast een social media component wordt er tevens een business network ontwikkeld met functies als sharing, finance, trading en sales.

Wist je dat

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie:

raak geïnspireerd bekijk de fondsen