Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Ontwikkeling nieuwe generatie IPTV technologie

Looptijd: van 25 juni 2009 tot 31 december 2011
Plattegrond van de locatie van het project

UCD biedt via haar box-technologie en content-providers nieuwe oplossingen voor interactieve digitale TV, inclusief elektronische programmagidsen, video on demand, personal video recorders, VoIP, interactief winkelen, interactieve en gerichte advertenties, games en gaming, een zeer uitgebreide IPTV oplossing en een groot scala aan klantbeheer en communicatie applicaties. Doel van het project is de experimentele ontwikkeling van een tweede generatie IPTV platform technologie met de bijbehorende integratie van achterliggende netwerken (UCD network, server, IPTV streams) in een schaalbaar, open model. En om de werking ervan op pilot schaal te testen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen