Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Ontwikkeling van een duurzaam, modulair opgebouwd totaalsysteem voor kinderen van 0 tot 5 jaar

Looptijd: van 15-1-2009 00:00:00 tot 15-1-2011 00:00:00
Ontwikkeling van een duurzaam, modulair opgebouwd totaalsysteem voor kinderen van 0 tot 5 jaar

Ontwikkeling van een duurzaam totaalsysteem voor kinderen van 0 tot 5 jaar met een duurzame kinderwagen als kernproduct op basis van de groei en fysiek van het kind. Doel is het ontwikkelen van een kinderwagen die volledig gericht is op de groeifasen van kinderen tussen 0 en 5 jaar waardoor de kinderwagen langer gebruikt wordt dan thans het geval is. Per fase zullen er andere gebruiksmogelijkheden geboden worden, die optimaal aansluiten bij de fysieke mogelijkheden van het kind.

Wist je dat

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie:

raak geïnspireerd bekijk de fondsen