Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

R4Heal

Looptijd: van 1 mei 2018 tot 30 april 2022
Plattegrond van de locatie van het project

De partners in het project ontwikkelen een slim gepersonaliseerd en interactief herstel bevorderend systeem (IHS). IHS biedt 60+ patiënten na een operatie de mogelijkheid om tijdens het verblijf in het ziekenhuis aan hun herstel te werken. Voor de opname wordt het profiel van de patiënt opgemaakt. Na de operatie ontvangt de patiënt op basis hiervan en door monitoring van zijn reacties via sensoren, een gepersonaliseerd advies. Hieraan worden hulpmiddelen gekoppeld in de vorm van games en audiovisuals. Onderdeel van het IHS is een voorspellende tool. Dit zelflerende analyse systeem betekent dat de kwaliteit van de voorspellingen en het persoonlijke advies blijven verbeteren tot ver na oplevering van het systeem.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

Wil je meer weten over coole dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!

raak geïnspireerd bekijk de fondsen