Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

REACT INH

Looptijd: van 20 februari 2020 tot 31 december 2023
Plattegrond van de locatie van het project

Dankzij extra steun van de Europese Commissie / Kansen voor West2 ondersteunt het Innovatiefonds Noord-Holland nu ook Proof-of-Concept innovatieprojecten die gericht specifiek zijn op groen, digitaal en veerkrachtig herstel van de regionale economie in de Provincie Noord-Holland van de Corona Pandemie. De projecten worden ondersteunt met (converteerbare) leningen. Cofinanciering is verplicht middels cash bijdragen van private investeerders. Bij een maximale lening van €300.000 is cofinanciering van €200.000 verplicht. De looptijd van het fonds is tot en met 31 december 2023 of zoveel eerder als het fonds is uitgeput. Aanvragen kunnen worden ingediend via de website www.innovatiefondsnoordholland.nl

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen