Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Revitalisering Bedrijventerrein De Wieken Fase 2B

Looptijd: van 13 oktober 2009 tot 1 juli 2012
Plattegrond van de locatie van het project

De revitalisering van het bedrijventerrein De Wieken omvat vier fasen. Dit project betreft de fase 2A. Deze fase bestaat voor het grootste deel uit een aantal ingrepen in de verkeersinfrastructuur. De voorgestelde ingrepen moeten leiden tot verbeteringen op het gebied van de bereikbaarheid, de doorstroming en de verkeersveiligheid op het terrein. Naast de projecten op het gebied van de infrastructuur bestaat het project uit activiteiten op het gebied van: duurzaamheid, milieu, energie en water beeldkwaliteit organisatie en beheer (parkmanagement) herontwikkeling verpauperde locaties

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen