Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Samenwerking en efficienter proces

Looptijd: van 1 november 2010 tot 30 november 2011
Plattegrond van de locatie van het project

Het doel van het proces is om de werkprocessen beter te organiseren en medewerkers een participerende rol te bieden. Het project is erop gericht om de werkomgeving en werkprocessen bij Bouwbedrijf Mart van Houte B.V. te verbeteren om tot een productieve en flexibele organisatie te komen. Hierbij zullen de medewerkers zoveel mogelijk worden betrokken en gestimuleerd om mee te denken aan verbetervoorstellen. Het dagelijks werk wordt daardoor interessanter met meer verantwoordelijkheden en inspraak. Concreet gezegd wil het bouwbedrijf 10 tot 20% efficiënter gaan werken, wat neerkomt op 10 tot 20 % meer omzet verzetten met hetzelfde personeel. Daarnaast zal de doorlooptijd worden verkort.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

Wil je meer weten over coole dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!

raak geïnspireerd bekijk de fondsen