Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Sense@Cure Smartnode

Looptijd: van 1 september 2017 tot 30 juni 2020
Plattegrond van de locatie van het project

De hoofddoelstelling van het project is het in samenwerking met de projectdeelnemers realiseren, testen en uiteindelijk in een operationele omgeving demonstreren en valoriseren van het Sense@Cure Smartnode systeem, om optimaal aan de markt te laten zien dat de innovatieve techniek geschikt is voor gebruik in ziekenhuizen en aanverwante zorginstellingen en daadwerkelijk leidt tot zowel forse kostenbesparingen, verbetering van de zorgkwaliteit en volledige zekerheid dat aan alle inspectienormen is voldaan.
Het economisch potentieel van het project is groot. Er wordt in het jaar 2024 een omzet verwacht van € 43,56 miljoen en een extra hoogwaardige werkgelegenheid van 150 fte’s.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen