Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

SMART: Sport Marketing Application Reasearch & Technology

Looptijd: van 1 oktober 2011 tot 31 mei 2015
SMART: Sport Marketing Application Research & Technology

Sports and Technology is een open netwerk binnen het domein sport en technologie. De stichting legt echter de nadruk op (top)sporten waarin Zuidoost-Nederland uitblinkt. Daarnaast is sportstimulering een belangrijk speerpunt, om daarmee een bijdrage te leveren aan gezondheid en welzijn van de maatschappij. Bijzondere aandacht krijgt ook het aangepast sporten. Omgekeerd, vanwege de vooraanstaande positie van Zuidoost-Nederland en de Brainport Regio op het gebied van technologie, biedt het netwerk van Sports and Technology specifieke kennis, kunde en kansen voor landelijke en internationale partijen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen