Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Technostarters-New Business Development YES!Delft

Looptijd: van 1 oktober 2008 tot 31 december 2015
Technostarters

YES!Delft werkt met vier thema's: inspiration, education, incubation en growth. In het Incubation Centre, de broedplaats van de bedrijven van YES!Delft, krijgen technostarters ondersteuning bij de oprichting en de verdere ontwikkeling van hun bedrijf. Technostarters krijgen strategisch advies, persoonlijke coaching en toegang tot faciliteiten aan de TU Delft voor de ontwikkeling van een prototype een product of proces. Hierbij draait het vooral om het doen, ofwel ondernemen.

De technostarters worden ondersteund door een internationaal netwerk van zakelijke contacten en mogelijke zakenpartners, investeerders en klanten. Ook kunnen ze masterclasses in bedrijfsfinanciering, global sales en project management volgen. Door het organiseren van speciale bijeenkomsten tussen startende collega-ondernemers wordt de uitwisseling van praktische kennis en informatie op een effectieve wijze mogelijk.

Omdat de groei van Technostarters naar een bedrijf met een 'serieuze' omvang belangrijk is voor de ontwikkeling van de kenniseconomie, ligt daarop de nadruk in het project New Business Development. Daarnaast kunnen de technostarters die zich in deze incubator vestigen op een makkelijke manier informatie en kennis met elkaar uitwisselen.

Samenwerking tussen : TU Delft, gemeente Delft, provincie Zuid-Holland en ondernemers.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen