Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie

Test en validatie prototype Ecowasdroger onder re‰le omstandigheden

Looptijd: van 1 maart 2015 tot 26 maart 2016
Test en validatie prototype Ecowasdroger onder re‰le omstandigheden

Ecowasdroger richt Eco-Dryer Systems BV zich op lagere energieverbruik, lagere CO2 uitstoot en lagere productiekosten. Eco-Dryer Systems BV wenst haar droogtechnologie beschikbaar en betaalbaar te maken voor zoveel mogelijk consumenten en bedrijven. Onderhavig project richt zich op het genormeerd testen onder reële praktijkomstandigheden (in een klimaatkamer) van eenprototype van de Ecowasdroger ontwikkelt op basis van de huidige stand van de techniek. Doel is ominzicht te krijgen de werking en validatie van de technologie en data daaromtrent te verkrijgen voor verdere ontwikkeling tot een vermarktbaar consumentenproduct.

Wist je dat

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Ben jij nieuwsgierig naar deze projecten? Een keer per jaar organiseren we de Europa om de hoek Kijkdagen. Grijp deze kans en kom langs! Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld.

Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! Heb je een idee voor een project of wil je meer weten over het aanvragen van een Europese subsidie? Dan vind je hier meer informatie:

raak geïnspireerd bekijk de fondsen