Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Total Location Control

Looptijd: van 1 januari 2018 tot 31 maart 2019


NLadviseurs ontwikkelt samen met Verhoeve en Faber, Total Location Control (TLC). Met TLC heb je op één plek inzicht in het beheer van de beoogde terreinen.

Buitenlocaties worden beheerd met oog voor omgevingsfactoren, duurzaamheid, kwaliteit en budgettaire kaders. Men kan bijvoorbeeld inzicht geven in de groeiontwikkeling van gazons, beplantingen op basis van de weersomstandigheden of onder welke condities beheer niet mag worden uitgevoerd. Er wordt een platform ontwikkeld waarop onafhankelijk van de bron, data kan worden verzameld. Relevante informatie wordt in een dashboard samengebracht in de vorm van onder andere grafieken, trendlijnen, indicatoren of als vergelijkingen ten opzichte van streefgetallen.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen