Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Transsmart MKB Transport zichtbaarheid en efficiency

Looptijd: van 17 april 2009 tot 1 juli 2011

Ontwikkeling met name toepassing van innovatieve software (webbased) welke het mogelijk maakt data (zoals tarieven, beschikbaarheid, doorlooptijd, CO2 belasting e.d.) afkomstig uit verschillende vervoerders te confronteren met vervoers- vragen en verladers. De data van die verladers zijn afkomstig uit hun eigen financiële - operationele programmatuur. Op deze manier wordt het voor verladers zeer snel inzichtelijk op welke wijze zij hun vrachten economisch en zogewenst ecologisch op de beste manier kunnen laten vervoeren. Doelgroep zijn MKB ondernemers zoals groothandel, industriële bedrijven e.d.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen