Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Tree Tech: ontwikkeling gamecontroller

Looptijd: van 30 april 2018 tot 31 maart 2019
Afbeelding Tree Tech

 

In de wereld van computer gaming vindt een verschuiving plaats van de PC naar consoles zoals Playstation en Xbox. Steeds meer volwassenen, kleine kinderen en ouderen gaan gamen en die voelen zich meer op hun plaats achter de televisie in de huiskamer dan achter de PC. Bovendien verplaatsten ‘serieuze’ gamers zich steeds meer naar de bank door de uitgebreide (netwerk) mogelijkheden die hedendaagse spelcomputers bieden. Om op deze veranderende markt in te spelen wil Treetech de mogelijkheid onderzoeken een versie van haar eigen gamecontroller, de PO!NT Game Controller, te ontwikkelen die zowel verbinding kan maken met een PC als met de Playstation 4 én XboxOne spelcomputers.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

Wil je meer weten over coole dingen die bij jou om de hoek worden gedaan met Europees geld? Doe mee met de EODH-quiz en win gave prijzen!

raak geïnspireerd bekijk de fondsen