Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Valorisatie van innovatieve modules en componenten van Innovadis door toepassing in nieuwe markten

Looptijd: van 22 juni 2015 tot 26 januari 2016
Plattegrond van de locatie van het project

De afgelopen jaren heeft Innovadis veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe software modules en componenten voor innovatieve ICT in de gezondheidszorg. Dit project heeft het doel om op basis van deze innovatieve modules en componenten een nieuwe business case te ontwerpen, valideren en ontwikkelen. De ontwikkeling van deze nieuwe business case zorgt voor ervoor dat Innovadis de door haar ontwikkelde kennis en producten in een nieuwe markt kan vercommercialiseren en daarmee groei van haar bedrijf kan realiseren.

Wist je dat?

In Nederland zijn er vier uitvoeringsorganisaties waar je terecht kunt voor het aanvragen van EFRO-subsidies. Dit kan in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Fondsen'.

Deze onderverdeling is als volgt: 190 miljoen voor het landsdeel West, 114 miljoen voor Zuid, 104 miljoen voor Noord en 100 miljoen euro voor Oost. Veel geld waarbij het er vooral gaat om het ondersteunen van het innovatieve MKB. En het bevorderen van de koolstofarme economie.

Het gaat om de volgende vier thema's: Innovatie bij het MKB, Geld maken met kennis, Koolstofarme economie en Duurzame ontwikkeling in de vier grote steden

Je herkent deze projecten aan het EFRO-logo op hun website, brochure, bouwbord, gebouw of poster.

Benieuwd welke projecten dit zijn? Kijk dan op www.europaomdehoek.nl/kijkdagen!

Europa om de hoek

Europa om de hoek

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen