Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Verlenging overeenkomst “Voortzetten Kenniskring Visserij"

Looptijd: van 1 januari 2016 tot 31 december 2016

De overheid wil de transitie naar een duurzame visserijsector ondersteunen door een verandering van denken bij de vissers teweeg te brengen. De initiatieven van die transitie moeten grotendeel van de vissers vandaan komen. Deze hebben echter vaak een vertaalslag nodig om ze te operationaliseren. Door vissers ondersteuning te bieden om hun kennisvragen te beantwoorden, wordt deze transitie bespoedigd en gedragen door de vissers zelf. In plaats van de transitie op te leggen zijn het de vissers die aan de slag gaan. Deze verandering van denken gebeurt echter niet van zelf.

Hiervoor dient het project 'Kenniskringen'. In 2014 en 2015 is het project al uitgevoerd met geld uit het EVF. Hiervoor is een Europese aanbesteding geweest waarbij de opdracht is gegund aan het LET.  De opdracht is in 2016 verlengd.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen