Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

VictoryaHome

Looptijd: van 17 januari 2011 tot 30 september 2015
Plattegrond van de locatie van het project

Slimme en leuke robots die er voor je zijn, die leven in de brouwerij brengen, een oogje in het zeil houden en eventuele mantelzorgers helpen. De robot in het project wordt altijd bestuurd door een vriend, familielid, of verzorger. Familie en vrienden wonen steeds vaker ver weg maar willen wel graag dichtbij hun naasten zijn. Via een beeldverbinding is deze robot op afstand te besturen en is er menselijk contact.

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen