Ga naar de hoofdinhoud
Vlag Europese Unie Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie.

Vrijloopstal PLUS

Looptijd: van 17 februari 2014 tot 1 juli 2015
Plattegrond van de locatie van het project

In Bladel is een vrijloopstal PLUS gerealiseerd. Ook zijn er investeringen gedaan in automatisch aangestuurde natuurlijke ventilatie. Bijzonderheden  van de nieuwe stal zijn o.a.:- luchtwasser in combinatie met open stal;- afzuiging ammoniak en stikstof door de vloer;- stalruimte van 18m2 per koe (ipv 7 m2);- ontvangstruimte boven de stal;- serrestal die aan drie zijden geheel open is;- zorgboerderij Bij de Pinken. Op de boerderij zijn de melkveehouderij en de zorgtak met elkaar verweven. Een vrijloopstal komt het welzijn, de diergezondheid en de levensduur van de koe ten goede.      

Europa om de hoek

Europa om de hoek

 

CORONA NIEUWS:
Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. De maatregelen die zijn genomen om het virus in te dammen zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor het bedrijfsleven, het onderwijs en overheidsorganisaties. Wij werken nu vanuit huis en doen ons best om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. We zijn gewoon bereikbaar en de informatie op deze site wordt nog steeds bijgehouden. (23/03/2020)

 

Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al vele jaren aan economische groei en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zo worden er in Nederland een heleboel projecten deels gefinancierd met Europees geld om onze wereld mooier te maken. 
Ben je benieuwd welke projecten zich bij jou om de hoek bevinden? Op deze website kun je honderden projecten bekijken! 

 

 

raak geïnspireerd bekijk de fondsen